Power Commander


Power Commander, kan forbedre din motorcykel væsentligt.
Enhver MC kan tabe pusten en smule med årene, men kan blive næsten som ny med en professionel optimering på et rullefelt. Hos Carsten’s MC monterer vi Power Commander og laver de justeringer der skal til for din motorcykel kører optimalt.
Power Commander er ikke kun for ”racere”, det er for alle motorcykler. Det gavner på mange punkter hvordan din motorcykel kører.
Det der forbedres er
  • En mere jævn gasrespons giver højere sikkerhed når du overhaler
  • Roligere motorgang i tomgang og ved cruising
  • Få maksimal effekt ud af din MC
  • En professionel optimering matcher DIN motorcykel og kørestil
  • Du får en bedre brændstoføkonomi
Dynojet Research Inc. Producerer Power Commander, og der findes stort set løsninger til alle motorcykelmærker og modeller.
 
Hvordan foregår en montering
Power Commander enheden er en lille firkantet elektronikboks, som typisk får plads under dit sæde. Enheden der passer netop til din model, har monteret stik der passer specielt til din motorcykel. Når den bliver monteret direkte fra kassen, har den ingen væsentlig indflydelse på styringen af brændstoffet på din motorcykel, det kommer først når der justeres på brændstof mængden den skal ”levere” i forskellige omdrejningsområder og med hvor mange % af drejningen på gashåndtaget. Power Commanderen justeres til det mest optimale under indkøring på vores professionelle rullefelt. Her måles der med CO2 måler for at registrere forbrændingen i motoren i de forskellige test stadier.

Cookie og privatlivspolitik
Læs mere om vores cookie og privatlivspolitik